2016-08-27

Órafelvételek

Végre elérhetőek Jilly Viktor televíziós sorozatainak felvételei, amelyeken méltán nagy népszerűségnek örvendő kollégánk, számos könyv és oktatási segédanyag szerzője a BBC English Muzzy in Gondoland című rajzfilmjének segítségével tanítja osztályát.

  • Harmadik osztályban /This is the Way 1: 

A This is the Way első 20 részéhez Jilly Viktor ismertető cikksorozatot is írt 1993-ban, amelynek meglehetősen szellemes darabjai az akkori Magyar Hírlapban jelentek meg. Az volt a cél, hogy a tévénézőket előkészítse a műsorok könnyebb emésztésére. Ma is sok hasznos módszertani ötletet találhatunk bennük élvezhető formában. A sorozatot feltöltöttük a YouTube-ra, az ismertetőket pedig belinkeltük mellé. Jó mulatást!

1-resz-hogy-a-tanar-is

“Üdvözlöm az Olvasót! A TV 1-en futó húszrészes sorozat egyik alkotója, pontosabban tanára vagyok. Műsorunk a THIS IS THE WAY nevet viseli s a MUZZY IN GONDOLAND című, méltán világsikert aratott rajzfilm- és nyelvsorozathoz kapcsolódik. Ha Önök olvasóból nézővé lépnek elő, akkor végig kísérhetik vállalkozásomat, amelyben két alsó tagozatos csoportot Muzzy segítségével angolra tanítok. Tanúi lehetnek annak, hogyan jutunk el a teljes kezdő szintről a sorozat utolsó adásáig, amelyben a gyerekek meggyőzik Önöket arról, hogy beszélnek angolul.”

Part 1

Part 2, Part 3 , Part 4, Part 5, Part 6, Part 7, Part 8, Part 9, Part 10

  • Ötödik osztályban / This is the Way 2:

Part 1, Part 2, Part 3, Part 4

Aztán később megmutatta, hogy hová jutottak el

  • Nyolcadik osztály végére / Well on the Way:

Part 1, Part 2, Part 3